Sport Aikido:

Worldwide Sport Aikido Federation

WSAF (Worldwide Sport Aikido Federation) este o organizație internațională recunoscută și respectată în lumea Aikido-ului, specializată în promovarea și dezvoltarea Sport Aikido (Aikido Tomiki). Școala de Aikido este mândră să fie afiliată la WSAF și să se implice activ în activitățile și evenimentele organizate de această federație.

WSAF a fost înființată cu scopul de a promova și de a dezvolta Aikido-ul ca o formă de sport și de a contribui la creșterea popularității și înțelegerii acestei arte marțiale la nivel global. Federația are ca misiune promovarea principiilor și valorilor Aikido-ului prin intermediul competițiilor, seminariilor și cursurilor de pregătire, precum și prin facilitarea schimbului de experiență și cunoștințe între practicanții din diverse țări și culturi.

Website-ul WSAF este o sursă valoroasă de informații și resurse pentru toți practicanții de Sport Aikido. Aici puteți găsi informații despre evenimentele organizate de WSAF, regulamentele competițiilor, clasamentele mondiale, interviuri cu maeștri și instructori de renume, precum și o gamă variată de materiale educative și video-uri instructive.

Prin intermediul afilierii noastre la WSAF, beneficiem de oportunitatea de a participa la competiții și turnee internaționale, unde ne întâlnim cu alți practicanți de Sport Aikido din întreaga lume și ne putem testa abilitățile într-un mediu competitiv și stimulant. Aceste evenimente oferă o experiență valoroasă de creștere personală și de conectare cu comunitatea globală a Aikido-ului.

De asemenea, WSAF organizează și seminarii și cursuri de pregătire conduse de instructori de renume din diferite țări. Aceste evenimente oferă oportunitatea de a învăța și de a se dezvolta alături de practicanți și instructori cu experiență, îmbunătățind astfel cunoștințele și tehnicile noastre de Aikido.

Prin afilierea noastră la WSAF, susținem și împărtășim valorile promovate de această federație, precum fair-play-ul, respectul reciproc și dezvoltarea unei comunități Aikido unite și înfloritoare la nivel global. În cadrul Școlii de Aikido ne străduim să promovăm și să încurajăm aceste valori în fiecare aspect al practicii noastre.

WSAF reprezintă o platformă esențială pentru toți practicanții de Sport Aikido care doresc să se implice în activități competiționale, să se conecteze cu practicanți din alte țări și să-și îmbunătățească abilitățile și cunoștințele în domeniul Aikido-ului.

În concluzie, afilierea noastră la WSAF ne oferă oportunitatea de a participa la competiții și evenimente internaționale, de a învăța de la instructori și maeștri de renume și de a contribui la dezvoltarea și promovarea Aikido-ului la nivel global. Suntem mândri să facem parte din această comunitate și ne străduim să împărtășim această pasiune și cunoaștere cu toți cei interesați de frumusețea și puterea Aikido-ului.

Aflați mai multe despre ...