Beneficiile practicării Aikido în vacanța de vară:

Cultivarea valorilor morale și etice

În timpul vacanței de vară, părinții sunt mereu în căutarea activităților care să îi ajute pe copii să se dezvolte și să învețe lucruri noi. Un domeniu care oferă oportunități unice de învățare și cultivare a valorilor morale și etice este practicarea Aikido. Acest sport de arte marțiale, cu origini în Japonia, nu se concentrează doar pe tehnicile de luptă, ci promovează și dezvoltarea unor principii și valori de viață. În acest articol, vom explora importanța cultivării valorilor morale și etice prin practicarea Aikido în vacanța de vară.

Respectul față de ceilalți și modestia

Aikido pune un mare accent pe respectul față de ceilalți și pe modestie. Încă de la început, copiii învață să se salute reciproc și să arate respect față de antrenori și colegii lor. În timpul antrenamentelor, ei învață să-și controleze ego-ul și să-și manifeste modestia, înțelegând că Aikido nu este doar despre a fi puternic sau învingător, ci despre a-i respecta și a-i ajuta pe ceilalți.

Fair-play-ul și spiritul de echipă

În Aikido, fair-play-ul și spiritul de echipă sunt valori fundamentale. Copiii învață că nu este vorba doar despre a învinge adversarii, ci despre a lucra împreună cu ei într-un mod armonios și cooperant. În timpul exercițiilor și a tehnicilor de Aikido, ei învață să își pună egoul deoparte și să lucreze împreună cu partenerii lor pentru a atinge scopul comun. Astfel, se dezvoltă nu doar ca luptători, ci și ca membri responsabili ai unei echipe

Tratarea cu respect și ajutorarea celorlalți

Prin practicarea Aikido, copiii învață să îi trateze pe ceilalți cu respect și să își folosească abilitățile pentru a-i sprijini pe ceilalți, în loc să le folosească în scopuri negative. Ei își dezvoltă empatia și înțelegerea față de nevoile celorlalți și învață să fie acolo pentru a-i ajuta și susține pe cei din jurul lor. Această valoare se extinde dincolo de sală de antrenament și are un impact pozitiv asupra interacțiunilor lor zilnice cu prietenii, colegii de școală și membrii familiei.

În concluzie ...

Practicarea Aikido în vacanța de vară oferă copiilor oportunitatea de a se implica într-o activitate care nu doar că îi ajută să-și dezvolte abilități fizice și tehnice, dar îi învață și principii etice importante. Cultivarea valorilor morale și etice, precum respectul față de ceilalți, modestia, fair-play-ul, spiritul de echipă și ajutorarea celorlalți, aduce beneficii pe termen lung în dezvoltarea copiilor noștri. Așadar, invităm părinții să aducă copiii la Școala de Aikido în vacanța de vară, pentru a experimenta și a se bucura de aceste valori prețioase.

În timpul vacanței de vară, copiii au oportunitatea de a se înscrie la cursurile noastre de Aikido având nenumărate beneficii.

Înscrierile sunt deschise și așteptăm cu drag să facem parte împreună din această călătorie extraordinară!

Nu ratați această oportunitate unică de dezvoltare personală!

🥋 ... sau înscrieți-vă la Aikido! 🥋 

🌟 Sensei Iulian Bosoi, fondatorul Școlii de Aikido, este un instructor experimentat și dedicat, cu peste 20 de ani de practică în Aikido. În plus, având o experiență vastă în domeniul psihologiei, sensei Iulian Bosoi aduce o perspectivă unică și valoroasă în antrenamentele de Aikido, ajutând practicanții să-și dezvolte nu doar abilitățile tehnice, ci și înțelegerea profundă a conexiunii între minte și corp. 


Program:

Luni și Joi

18:00 - 19:00 - copii 6 - 9 ani

19:00 - 20:00 - copii 10 - 13 ani

20:00 - 21:00 - adolescenți, tineri și adulți


💰 Costuri:

300 lei - cotizația lunară

600 lei - cotizație 3 luni   ofertă de neratat !!! 


✍️ Înscrieți-vă acum completând formularul de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru a vă confirma participarea!