Beneficiile practicării Aikido în vacanța de vară:

Stimularea atenției și a concentrării

Într-o lume plină de distragere și stimuli constanți, este esențial pentru copii să-și dezvolte abilitățile de concentrare și atenție. Vacanța de vară este momentul ideal pentru a investi în aceste aspecte importante ale dezvoltării lor. Un mod excelent de a atinge acest obiectiv este prin practicarea Aikido, o artă marțială fascinantă și benefică pentru copii. Aikido nu doar că le oferă o experiență captivantă, dar le dezvoltă și abilitățile de concentrare și atenție, pregătindu-i pentru succes în diverse aspecte ale vieții lor.

Concentrare și prezență mentală în timpul antrenamentelor

În timpul antrenamentelor de Aikido, copiii sunt învățați să fie prezenți și concentrați în fiecare moment. Fiecare tehnică și mișcare necesită atenție deplină și focalizare asupra detaliilor. Prin practicarea Aikido, copiii își antrenează mintea să se concentreze și să fie atentă la momentul prezent, eliminând gândurile distractive și îmbunătățindu-și abilitățile cognitive.

Reacții rapide și răspunsuri la indicații

În Aikido, copiii învață să reacționeze rapid și să răspundă prompt la indicațiile antrenorilor. Această abilitate de a se adapta rapid la situații schimbătoare le dezvoltă capacitatea de a fi atenți la detalii și de a lua decizii rapide. Prin repetarea constantă a tehnicilor și a exercițiilor, copiii își îmbunătățesc abilitățile de concentrare și atenție, ajungând să aibă reacții mai rapide și mai precise.

Înfruntarea și depășirea provocărilor

Aikido implică provocări fizice și mentale, care necesită o concentrare deplină și o atenție constantă. Copiii vor învăța să-și depășească temerile și să-și gestioneze emoțiile în fața provocărilor. În timpul antrenamentelor, ei vor învăța să se concentreze pe rezolvarea problemelor și să găsească soluții eficiente într-un mediu controlat și sigur.

Transferul abilităților de concentrare în viața de zi cu zi

Abilitățile de concentrare și atenție dobândite prin practicarea Aikido nu se limitează doar la sala de antrenament. Acestea vor avea un impact pozitiv în viața de zi cu zi a copiilor. Vor fi capabili să se concentreze mai bine în timpul studiului, să-și îmbunătățească performanțele școlare și să se descurce mai eficient în diverse activități și sarcini.

În concluzie ...

Stimularea atenției și a concentrării, este un aspect crucial al dezvoltării copiilor. Practicarea Aikido în vacanța de vară le oferă oportunitatea perfectă de a-și dezvolta aceste abilități esențiale. Prin antrenamentele intense și exercițiile specifice Aikido-ului, copiii vor învăța să fie prezenți, concentrați și atenți la detalii. Aceste abilități îi vor ajuta în viața de zi cu zi, îmbunătățindu-le performanțele școlare, abilitățile cognitive și capacitatea de a înfrunta provocările cu încredere. Așadar, aducerea copiilor la Școala de Aikido în vacanța de vară este o decizie înțeleaptă pentru dezvoltarea lor integrală.

În timpul vacanței de vară, copiii au oportunitatea de a se înscrie la cursurile noastre de Aikido având nenumărate beneficii.

Înscrierile sunt deschise și așteptăm cu drag să facem parte împreună din această călătorie extraordinară!

Nu ratați această oportunitate unică de dezvoltare personală!

🥋 ... sau înscrieți-vă la Aikido! 🥋 

🌟 Sensei Iulian Bosoi, fondatorul Școlii de Aikido, este un instructor experimentat și dedicat, cu peste 20 de ani de practică în Aikido. În plus, având o experiență vastă în domeniul psihologiei, sensei Iulian Bosoi aduce o perspectivă unică și valoroasă în antrenamentele de Aikido, ajutând practicanții să-și dezvolte nu doar abilitățile tehnice, ci și înțelegerea profundă a conexiunii între minte și corp. 


Program:

Luni și Joi

18:00 - 19:00 - copii 6 - 9 ani

19:00 - 20:00 - copii 10 - 13 ani

20:00 - 21:00 - adolescenți, tineri și adulți


💰 Costuri:

300 lei - cotizația lunară

600 lei - cotizație 3 luni   ofertă de neratat !!! 


✍️ Înscrieți-vă acum completând formularul de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru a vă confirma participarea!