Beneficiile practicării Aikido în vacanța de vară:

Dezvoltarea încrederii în sine

Vacanța de vară este momentul perfect pentru copii, să se implice în activități care să le dezvolte abilitățile și să le consolideze încrederea în sine. O astfel de activitate benefică este practicarea Aikido-ului. Aikido nu este doar o artă marțială, ci și o cale prin care copiii pot învăța să-și depășească limitele și să-și dezvolte încrederea în propriile abilități. În acest articol, vom explora cum Aikido poate contribui la dezvoltarea încrederii în sine a copiilor în vacanța de vară.

Construirea încrederii prin învățarea și perfecționarea tehnicilor

În Aikido, copiii învață o varietate de tehnici de autoapărare și mișcări fluide. Prin practică și perseverență, ei își îmbunătățesc abilitățile și dobândesc încredere în capacitățile lor. Pe măsură ce reușesc să execute tehnicile cu precizie și grandoare, copiii devin conștienți de propria lor putere. Această încredere câștigată în timpul antrenamentelor de Aikido se va reflecta în viața de zi cu zi și în alte domenii ale vieții lor.

Depășirea limitărilor și înfruntarea provocărilor

Practicând Aikido, copiii sunt expuși la provocări și obstacole pe care trebuie să le depășească. Fie că este vorba de învățarea unei noi tehnici sau de participarea la exerciții de intensitate crescută, ei învață să-și depășească temerile și să-și înfrunte limitările. Pe măsură ce reușesc să depășească aceste provocări, încrederea lor în propriile abilități crește și se întărește.

Încrederea în sine și relația cu ceilalți

Aikido nu se limitează doar la dezvoltarea abilităților individuale, ci pune, de asemenea, un mare accent pe colaborare și pe relația cu ceilalți. Copiii învață să lucreze în echipă și să se antreneze împreună, ceea ce contribuie la dezvoltarea abilităților de comunicare și colaborare. Prin interacțiunea cu alți practicanți de Aikido, copiii își dezvoltă încrederea în abilitățile lor sociale și în capacitatea de a forma legături pozitive cu ceilalți.

Încrederea și stima de sine în viața de zi cu zi

Beneficiile dezvoltării încrederii în sine prin practicarea Aikido nu se opresc doar la sala de antrenament. Copiii vor descoperi că încrederea în propriile abilități și stima de sine se vor reflecta în toate aspectele vieții lor. Vor fi mai puțin susceptibili la influențele negative, vor fi mai curajoși în a-și exprima ideile și vor avea o atitudine mai pozitivă față de provocările și oportunitățile care se ivesc în calea lor.

În concluzie ...

Dezvoltarea încrederii în sine este esențială pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor. Prin practicarea Aikido în vacanța de vară, copiii au oportunitatea de a-și dezvolta încrederea în propriile abilități, de a-și depăși temerile și de a-și înfrunta limitările. Această încredere câștigată prin Aikido se va răsfrânge în toate aspectele vieții lor, oferindu-le o bază solidă pentru succesul și fericirea lor viitoare.

Prin urmare, încurajăm părinții să aducă copiii la Școala de Aikido pe timpul vacanței de vară pentru a le oferi această oportunitate unică de dezvoltare personală și de construire a încrederii în sine. 

În timpul vacanței de vară, copiii au oportunitatea de a se înscrie la cursurile noastre de Aikido având nenumărate beneficii.

Înscrierile sunt deschise și așteptăm cu drag să facem parte împreună din această călătorie extraordinară!

Nu ratați această oportunitate unică de dezvoltare personală!

🥋 ... sau înscrieți-vă la Aikido! 🥋 

🌟 Sensei Iulian Bosoi, fondatorul Școlii de Aikido, este un instructor experimentat și dedicat, cu peste 20 de ani de practică în Aikido. În plus, având o experiență vastă în domeniul psihologiei, sensei Iulian Bosoi aduce o perspectivă unică și valoroasă în antrenamentele de Aikido, ajutând practicanții să-și dezvolte nu doar abilitățile tehnice, ci și înțelegerea profundă a conexiunii între minte și corp. 


Program:

Luni și Joi

18:00 - 19:00 - copii 6 - 9 ani

19:00 - 20:00 - copii 10 - 13 ani

20:00 - 21:00 - adolescenți, tineri și adulți


💰 Costuri:

300 lei - cotizația lunară

600 lei - cotizație 3 luni   ofertă de neratat !!! 


✍️ Înscrieți-vă acum completând formularul de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru a vă confirma participarea!