Școala de Aikido:

Cotizații - Contribuția noastră pentru comunitate

În cadrul Școlii de Aikido cotizațiile joacă un rol esențial nu doar în susținerea funcționării dojo-ului, dar și ca o formă de angajament serios în practica Aikido. Vom explora în continuare, importanța plății cotizațiilor și beneficiile pe care le aduc practicanților.

În Școala de Aikido cotizațiile sunt structurate într-un mod special, luând în considerare vechimea neîntreruptă a cotizației și prezența regulată a practicanților la antrenamente lună de lună. Această abordare are ca scop încurajarea și susținerea angajamentului constant în practica Aikido și progresul personal al fiecărui practicant.

Cotizațiile noastre variază în funcție de nivelul de angajament și continuitatea practicii. Astfel, pe măsură ce practicantul este prezent la antrenamente fără întrerupere, valoarea cotizației sale scade, recompensându-l pentru dedicarea și efortul său constant.

De asemenea, oferim o reducere de valoare pentru cei care plătesc cotizația în avans, pentru o lună sau mai multe. Această abordare reflectă determinarea și seriozitatea practicanților în a se implica pe termen lung în practica Aikido, consolidând astfel angajamentul lor față de dezvoltarea personală și progresul în cadrul Școlii.

În plus, recunoaștem și apreciem contribuția practicanților în atragerea de noi membri în comunitatea noastră. Astfel, practicanții care aduc noi practicanți beneficiază de o reducere semnificativă a cotizației lor, pentru o perioadă de timp stabilită. Această reducere este o recompensă pentru efortul lor de a contribui la consolidarea grupului și a comunității noastre.

În Școala de Aikido considerăm că plățile cotizațiilor nu sunt doar un aspect financiar, ci o expresie a angajamentului și implicării noastre în practica Aikido. Această formă de susținere financiară reflectă seriozitatea și dorința noastră de a ne dedica dezvoltării personale și colective prin intermediul Aikido-ului.

Îndemnăm toți practicanții să reflecteze asupra rolului cotizațiilor în practica lor și să înțeleagă importanța lor în cadrul comunității noastre. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim în dojo și să continuăm să creștem și să evoluăm împreună!

Cotizațiile lunare începând cu 1 iulie 2023

* Vechime continuă fără întrerupere la plata cotizației. Se ia în calcul la vechime și cotizația de membru inactiv. În cazul în care ați întrerupt plata cotizației chiar și pentru o lună, atunci când reveniți ca membru activ vechimea și cotizația aferentă vor începe din nou de la luna 1.

** Cotizația lunară plătită în luna în curs (ex. pentru luna iulie o plătiți în luna iulie, de preferat în prima jumătate a lunii)

*** Reducerile pentru plata anticipată se acordă doar pentru plata făcută în luna anterioară perioadei plătite (ex. dacă doriți să plătiți pentru luna august sau pentru lunile august-octombrie, plata trebuie făcută până la sfârșitul lunii iulie)

**** Membru inactiv este cel care absentează cel puțin o lună întreagă de la cursurile de Aikido, dar dorește să revină și să-și păstreze vechimea la plata cotizației 

Aflați mai multe despre ...