Beneficiile practicării Aikido în vacanța de vară:

Formarea prieteniilor și interacțiunea socială

Vacanța de vară este momentul perfect pentru copiii ca să se implice în activități care le dezvoltă abilitățile și le aduc bucurie. Un astfel de program benefic pentru dezvoltarea lor este practicarea Aikido în Școala de Aikido. Pe lângă beneficiile fizice și mentale, Aikido oferă și oportunități unice de formare a prieteniilor și de interacțiune socială. În acest articol, vom explora modul în care practicarea Aikido în vacanța de vară poate ajuta copiii să-și formeze noi prietenii și să-și dezvolte abilitățile sociale.

Interacțiunea cu alți copii pasionați de Aikido

În Școala de Aikido copiii vor avea ocazia să întâlnească alți copii cu aceeași pasiune pentru această artă marțială. Faptul că împărtășesc aceeași activitate și aceleași interese îi va ajuta să se simtă în largul lor și să se conecteze cu ușurință cu ceilalți. În timpul antrenamentelor și exercițiilor în grup, copiii vor interacționa, vor colabora și se vor susține reciproc, dezvoltând astfel legături puternice de prietenie.

Învățarea valorilor și a regulilor de comportament

Practicarea Aikido într-o comunitate de elevi și antrenori impune respectarea unor reguli stricte de comportament. Copiii vor învăța importanța respectului față de antrenori, colegi și adversari. Vor fi încurajați să comunice în mod respectuos și să se comporte cu responsabilitate în timpul antrenamentelor. Aceste lecții de respect și disciplină vor avea un impact pozitiv asupra abilităților sociale și vor contribui la dezvoltarea unui comportament adecvat în relațiile interpersonale.

Lucrul în echipă și cooperarea

În timpul exercițiilor de Aikido în grup, copiii vor învăța să lucreze împreună și să se susțină reciproc. Vor avea oportunitatea de a se implica în parteneriate și exerciții de echipe, în care vor trebui să-și coordoneze mișcările și să se ajute unii pe alții. Prin această colaborare, copiii vor dezvolta abilități de lucru în echipă, empatie și cooperare, aspecte esențiale în relațiile sociale pe termen lung.

Dezvoltarea încrederii în sine și a abilităților de comunicare

Practicarea Aikido presupune să-ți depășești limitele și să-ți înfrunți temerile. Copiii vor învăța să-și construiască încrederea în propriile capacități și să-și exprime ideile și opiniile în mod asertiv. În timpul antrenamentelor, vor avea oportunitatea de a-și asuma roluri de lider, de a-și exprima punctele de vedere și de a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare într-un mediu sigur și susținător.

În concluzie …

Practicarea Aikido în vacanța de vară aduce numeroase beneficii pentru dezvoltarea copiilor, iar formarea prieteniilor și interacțiunea socială sunt aspecte esențiale ale acestei experiențe. Prin întâlnirea cu alți copii pasionați de arta marțială, respectarea regulilor și valorilor, colaborarea în echipă și dezvoltarea încrederii în sine, copiii vor avea oportunitatea de a-și îmbunătăți abilitățile sociale și de a-și forma prietenii durabile. Așadar, aducerea copiilor la Școala de Aikido în vacanța de vară poate fi o decizie benefică, care va avea un impact pozitiv asupra dezvoltării lor pe multiple planuri.

În timpul vacanței de vară, copiii au oportunitatea de a se înscrie la cursurile noastre de Aikido având nenumărate beneficii.

Înscrierile sunt deschise și așteptăm cu drag să facem parte împreună din această călătorie extraordinară!

Nu ratați această oportunitate unică de dezvoltare personală!

🥋 ... sau înscrieți-vă la Aikido! 🥋 

🌟 Sensei Iulian Bosoi, fondatorul Școlii de Aikido, este un instructor experimentat și dedicat, cu peste 20 de ani de practică în Aikido. În plus, având o experiență vastă în domeniul psihologiei, sensei Iulian Bosoi aduce o perspectivă unică și valoroasă în antrenamentele de Aikido, ajutând practicanții să-și dezvolte nu doar abilitățile tehnice, ci și înțelegerea profundă a conexiunii între minte și corp. 


Program:

Luni și Joi

18:00 - 19:00 - copii 6 - 9 ani

19:00 - 20:00 - copii 10 - 13 ani

20:00 - 21:00 - adolescenți, tineri și adulți


💰 Costuri:

300 lei - cotizația lunară

600 lei - cotizație 3 luni   ofertă de neratat !!! 


✍️ Înscrieți-vă acum completând formularul de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru a vă confirma participarea!