Beneficiile practicării Aikido în vacanța de vară:

Învățarea disciplinei și a respectului

În lumea agitată în care trăim, dezvoltarea disciplinei și a respectului în rândul copiilor devine o prioritate pentru părinți. Aikido, o artă marțială de origine japoneză, oferă o platformă ideală pentru a învăța și consolida aceste valori importante. În acest articol, vom explora modul în care practicarea Aikido în vacanța de vară poate contribui la dezvoltarea disciplinei și a respectului în viața copiilor.

Aikido și valorile disciplinei și ale respectului

Aikido este mult mai mult decât un simplu set de mișcări și tehnici. Este un sistem complex care se bazează pe respectarea unor reguli și valori esențiale, precum disciplina și respectul față de ceilalți. Prin urmare, copiii care se implică în practicarea Aikido-ului au oportunitatea de a învăța și integra aceste valori în viața lor de zi cu zi.

Reguli și comportament în Aikido

În Școala de Aikido copiii sunt învățați să respecte un set de reguli stricte. Aceste reguli includ respectul față de antrenori, colegi și adversari. Copiii vor învăța să asculte cu atenție instrucțiunile, să respecte programul de antrenament și să se conformeze regulilor de siguranță. Prin respectarea acestor reguli, copiii își dezvoltă disciplina și învață să acționeze într-un mod responsabil.

Importanța respectului reciproc

În Aikido respectul reciproc este fundamental. Copiii vor înțelege că fiecare membru al echipei are o valoare și un rol important, și că respectul trebuie să fie acordat tuturor. Ei vor învăța să-și aprecieze colegii și să le ofere sprijin și încurajare în timpul antrenamentelor. Acest respect reciproc nu se limitează doar la sala de antrenament, ci se extinde și în viața de zi cu zi a copiilor, construind relații sănătoase și respectuoase cu cei din jurul lor.

Dezvoltarea disciplinei personale

Practicarea Aikido necesită disciplină personală și autocontrol. Copiii vor învăța să-și stabilească obiective și să lucreze constant pentru a le atinge. Ei vor înțelege că succesul vine prin efort și dedicare, iar disciplina este cheia pentru a obține rezultate pozitive. Această disciplină dobândită în timpul antrenamentelor de Aikido se va extinde și în alte aspecte ale vieții lor, cum ar fi învățarea, relațiile sociale și realizarea obiectivelor personale.

În concluzie ...

Prin practicarea Aikido în vacanța de vară, copiii vor beneficia de oportunitatea de a învăța și a-și dezvolta disciplina și respectul. Aceste valori esențiale vor fi integrate în viața lor de zi cu zi, aducând beneficii pe termen lung. Aikido oferă un mediu sigur și instruire specializată, unde copiii pot învăța să respecte reguli, să se comporte adecvat și să își dezvolte abilități de disciplină și autocontrol. Astfel, aducerea copiilor la Școala de Aikido pe timpul vacanței de vară poate fi o decizie înțeleaptă pentru părinți, în căutarea unei activități care să îmbunătățească valorile fundamentale ale copiilor lor.

În timpul vacanței de vară, copiii au oportunitatea de a se înscrie la cursurile noastre de Aikido având nenumărate beneficii.

Înscrierile sunt deschise și așteptăm cu drag să facem parte împreună din această călătorie extraordinară!

Nu ratați această oportunitate unică de dezvoltare personală!

🥋 ... sau înscrieți-vă la Aikido! 🥋 

🌟 Sensei Iulian Bosoi, fondatorul Școlii de Aikido, este un instructor experimentat și dedicat, cu peste 20 de ani de practică în Aikido. În plus, având o experiență vastă în domeniul psihologiei, sensei Iulian Bosoi aduce o perspectivă unică și valoroasă în antrenamentele de Aikido, ajutând practicanții să-și dezvolte nu doar abilitățile tehnice, ci și înțelegerea profundă a conexiunii între minte și corp. 


Program:

Luni și Joi

18:00 - 19:00 - copii 6 - 9 ani

19:00 - 20:00 - copii 10 - 13 ani

20:00 - 21:00 - adolescenți, tineri și adulți


💰 Costuri:

300 lei - cotizația lunară

600 lei - cotizație 3 luni   ofertă de neratat !!! 


✍️ Înscrieți-vă acum completând formularul de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru a vă confirma participarea!