Beneficiile practicării Aikido în vacanța de vară:

Îmbunătățirea sănătății fizice

Pe parcursul vacanței de vară, mulți părinți caută activități benefice pentru copiii lor, care să îi țină activi și să contribuie la dezvoltarea lor armonioasă. O astfel de activitate care poate oferi numeroase beneficii fizice și mentale este Aikido. În acest articol, vom explora cum practicarea Aikido în vacanța de vară poate contribui la îmbunătățirea sănătății fizice a copiilor noștri.

Exerciții fizice intense pentru dezvoltarea rezistenței

Aikido implică o serie de mișcări fluide și tehnici de apărare care solicită întregul corp. În timpul antrenamentelor, copiii vor efectua exerciții fizice intense, cum ar fi alergări, sărituri, rulări și îndoiri, care contribuie la îmbunătățirea rezistenței lor cardiovasculare și a sistemului muscular. Prin practicarea Aikido-ului pe timpul vacanței de vară, copiii vor avea o oportunitate excelentă de a-și dezvolta rezistența fizică și de a-și întări corpul.

Dezvoltarea forței musculare și a coordonării

Prin tehnicile de apărare și mișcările specifice Aikido-ului, copiii vor lucra în mod constant cu mușchii întregului corp. Aceste mișcări implică utilizarea membrelor superioare și inferioare, precum și a centurii abdominale, contribuind astfel la dezvoltarea forței musculare într-un mod echilibrat. De asemenea, Aikido îmbunătățește coordonarea și controlul mișcărilor, deoarece copiii trebuie să fie atenți la postură, echilibru și aliniere în timpul practicii. Prin această dezvoltare a forței musculare și a coordonării, copiii vor dobândi abilități motorii îmbunătățite și un corp mai puternic.

Îmbunătățirea flexibilității și a mobilității

Mișcările fluide și tehnicele Aikido necesită o bună flexibilitate și mobilitate a corpului. Prin practicarea Aikido-ului în vacanța de vară, copiii vor efectua exerciții de întindere și îndoire care vor contribui la îmbunătățirea flexibilității articulațiilor și a mușchilor. Aceasta le va permite să obțină o gamă mai mare de mișcare în articulații și să-și dezvolte agilitatea și rezistența la eforturi fizice.

Efecte benefice asupra sănătății generale

Prin antrenamente regulate de Aikido, copiii vor beneficia de efecte pozitive asupra sănătății generale. Exercițiile fizice intense și solicitante vor ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui și a sistemului cardiovascular. De asemenea, Aikido poate contribui la menținerea unui nivel sănătos de greutate corporală, la creșterea metabolismului și la îmbunătățirea posturii corporale. Prin practicarea Aikido în vacanța de vară, copiii vor avea o oportunitate excelentă de a-și întări sistemul imunitar și de a-și menține starea generală de sănătate.

În concluzie …

Practicarea Aikido în vacanța de vară poate aduce numeroase beneficii pentru sănătatea fizică a copiilor noștri. De la îmbunătățirea rezistenței și a forței musculare, până la creșterea flexibilității și a mobilității, Aikido oferă o modalitate completă și distractivă de a-și menține corpul în formă și de a se bucura de beneficiile exercițiilor fizice. Așadar, să aducem copiii noștri la Școala de Aikido în vacanța de vară și să le oferim o oportunitate unică de a-și îmbunătăți sănătatea fizică și de a se dezvolta armonios.

În timpul vacanței de vară, copiii au oportunitatea de a se înscrie la cursurile noastre de Aikido având nenumărate beneficii.

Înscrierile sunt deschise și așteptăm cu drag să facem parte împreună din această călătorie extraordinară!

Nu ratați această oportunitate unică de dezvoltare personală!

🥋 ... sau înscrieți-vă la Aikido! 🥋 

🌟 Sensei Iulian Bosoi, fondatorul Școlii de Aikido, este un instructor experimentat și dedicat, cu peste 20 de ani de practică în Aikido. În plus, având o experiență vastă în domeniul psihologiei, sensei Iulian Bosoi aduce o perspectivă unică și valoroasă în antrenamentele de Aikido, ajutând practicanții să-și dezvolte nu doar abilitățile tehnice, ci și înțelegerea profundă a conexiunii între minte și corp. 


Program:

Luni și Joi

18:00 - 19:00 - copii 6 - 9 ani

19:00 - 20:00 - copii 10 - 13 ani

20:00 - 21:00 - adolescenți, tineri și adulți


💰 Costuri:

300 lei - cotizația lunară

600 lei - cotizație 3 luni   ofertă de neratat !!! 


✍️ Înscrieți-vă acum completând formularul de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru a vă confirma participarea!