Școala de Aikido:

Cursuri și Program - Descoperă Drumul Tău în Aikido

În Școala de Aikido oferim o varietate de cursuri adaptate nevoilor și vârstelor diferitelor practicanți. Indiferent dacă ești un copil plin de energie, un adolescent dornic să învețe și să se dezvolte, un tânăr sau un adult în căutarea unui mod nou de a-ți îmbunătăți starea de sănătate și de a te conecta cu tine însuți, avem clase și programul potrivit pentru tine.

Clasa Co (Copii)

Pentru copii în vârstă de 6-9 ani, oferim clasa Co, concepută special pentru a le oferi o introducere în lumea fascinantă a Aikido-ului. Într-un mediu sigur și distractiv, copiii vor învăța tehnici de bază, coordonare motrică și dezvoltarea abilităților sociale. Prin jocuri și exerciții specifice vârstei, îi încurajăm pe copii să își dezvolte încrederea în sine și să cultive disciplina și respectul față de ceilalți. Clasa Co se desfășoară de două ori pe săptămână, fiecare antrenament având o durată de 60 de minute.

Clasa Ka (Kadeți) 

Pentru copiii cu vârste între 10 și 13 ani, avem clasa Ka, în care punem accentul pe dezvoltarea abilităților tehnice, forță, flexibilitate și concentrare. Într-un mediu dinamic și motivant, acești tineri practicanți vor avea ocazia să învețe și să aplice principiile Aikido-ului într-un mod progresiv. Antrenamentele din clasa Ka sunt structurate în jurul tehnicii și a aplicării lor în parteneriat cu alți practicanți. Clasa Ka se desfășoară de două ori pe săptămână, fiecare antrenament având o durată de 60 de minute.

Clasa JuSe (Juniori și Seniori)

Pentru cei peste 14 ani - adolescenți, tineri și adulți, avem clasa JuSe. Această clasă oferă o oportunitate excelentă de a experimenta și a se bucura de beneficiile Aikido-ului indiferent de nivelul de experiență sau abilități anterioare. Într-o atmosferă prietenoasă și inclusivă, participanții vor lucra asupra tehnicii, dezvoltării fizice și mentale, precum și a aspectelor filozofice ale Aikido-ului. Clasa JuSe se desfășoară de două ori pe săptămână, fiecare antrenament având o durată de 60 de minute.

Pe lângă antrenamentele regulate, periodic organizăm și seminarii de pregătire pe diverse teme. Aceste seminarii reprezintă o oportunitate de a explora și aprofunda diferite aspecte ale Aikido-ului, sub îndrumarea instructorilor noștri experimentați. Multe dintre aceste seminarii sunt oferite gratuit sau la prețuri accesibile, pentru a promova și a încuraja participarea practicanților noștri.

În Școala de Aikido ne străduim să oferim un program flexibil și diversificat, adaptat nevoilor și preferințelor fiecărui practicant. Indiferent de vârstă sau nivel de experiență, te așteptăm să te alături clasei potrivite și să descoperi frumusețea și profunzimea Aikido-ului alături de noi. Îți vom ghida călătoria într-o atmosferă de respect, disciplină și încurajare, în care vei putea crește și te vei putea dezvolta pe plan fizic, mental și spiritual.

Orarul Claselor de Aikido

Luni și Joi

18:00 - 19:00
Clasa Co

19:00 - 20:00
Clasa Ka

20:00 - 21:00
Clasa JuSe

Aflați mai multe despre ...