Școala de Aikido:

Fondator - Viziunea Inspiratoare

În spatele Școlii de Aikido se află un fondator pasionat și dedicat - sensei Iulian Bosoi, care a adus o perspectivă unică și valoroasă în lumea Aikido-ului. Psiholog și psihoterapeut de profesie, fondatorul nostru a combinat cunoștințele sale în domeniul psihologiei cu experiența sa vastă în practica Aikido-ului pentru a dezvolta o abordare holistică și integrată a acestei arte marțiale.

Practicând Aikido de peste 20 de ani, fondatorul nostru a devenit o prezență respectată și influentă în comunitatea Aikido-ului din România. În drumul său către excelență în Aikido, a avut privilegiul de a fi format și de a deveni instructor sub îndrumarea maestrului Dan Ionescu, președintele Federației Române de Aikido. Această învățătură de la un maestru de renume a adăugat adâncime și înțelegere practicii sale de Aikido.

Fondatorul nostru este un promotor dedicat al unui Aikido cu tehnici reale și eficiente. Înțelege importanța Aikido-ului ca formă de autoapărare și dezvoltare personală și a adaptat abordarea sa pentru a se asigura că practicanții noștri dobândesc abilități practice și aplicabile în situații reale. Prin explorarea tehnicilor și principiilor Aikido-ului, fondatorul nostru încurajează elevii să-și dezvolte încrederea în propriile lor capacități și să se simtă pregătiți pentru a face față provocărilor din viața de zi cu zi.

Un alt aspect care definește abordarea fondatorului nostru este aprecierea sa pentru competiții și importanța acestora în dezvoltarea abilităților fizice și psihice ale practicanților de Aikido. Conștient de rolul competițiilor în testarea și rafinarea tehnicilor, fondatorul nostru a căutat să integreze această dimensiune în practica Aikido-ului nostru.

Pentru a-și îndeplini viziunea și a se conecta la o comunitate internațională a Aikido-ului competițional, fondatorul nostru a afiliat Școala de Aikido la Worldwide Sport Aikido Federation (WSAF). Această organizație globală susține și promovează Aikido Tomiki, singurul stil de Aikido competițional, sub îndrumarea lui sensei Bob Jones, CEO-ul British Aikido Association (BAA). Alegând să se concentreze pe aspectele sportive și competitive ale Aikido-ului, fondatorul nostru a adus o perspectivă inovatoare și energică în practica Aikido-ului nostru.

Astăzi, fondatorul nostru continuă să fie un model de inspirație pentru elevii noștri. Cu cunoștințele și experiența sa vastă, el oferă îndrumare și susținere tuturor celor care doresc să exploreze Aikido-ul într-un mod autentic și să-și desăvârșească evoluția lor personală. Formarea sa temeinică în psihologie și pasiunea sa pentru Aikido se îmbină pentru a crea un mediu de învățare stimulant și transformator în cadrul Școlii de Aikido.

Suntem recunoscători că fondatorul nostru a adus o viziune unică și autentică în lumea Aikido-ului, și suntem încântați să fim ghidați de el în călătoria noastră de descoperire și evoluție în Aikido. Prin intermediul fondatorului nostru, Școala de Aikido a devenit o comunitate înfloritoare și dinamică, unde practicanții se pot dezvolta într-un mod integrat și să descopere adevărata esență a Aikido-ului.

Aflați mai multe despre ...