Beneficiile practicării Aikido în Vacanța de Vară:

Dezvoltarea echilibrului emoțional și gestionarea stresului

Pe lângă aspectele fizice și tehnice, practicarea Aikido aduce și numeroase beneficii emoționale și mentale pentru copii. Unul dintre aceste beneficii esențiale este dezvoltarea echilibrului emoțional și a capacității de gestionare a stresului. Acest articol explorează modul în care Aikido poate contribui la dezvoltarea acestor abilități esențiale și importanța lor pe termen lung în viața copiilor.

Un mediu de antrenament favorabil echilibrului emoțional

În Aikido, se pune un mare accent pe învățarea controlului emoțional și a răspunsului adecvat în situații de stres. Prin intermediul antrenamentelor regulate, copiii învață să-și observe și să-și controleze emoțiile, astfel încât să poată reacționa în mod calm și echilibrat în fața provocărilor.

Gestionarea stresului în situații solicitante

Practicarea Aikido presupune expunerea la situații solicitante și antrenamente intense. Aceste experiențe le oferă copiilor oportunitatea de a-și exersa abilitățile de gestionare a stresului. Ei învață să-și păstreze concentrarea și să-și gestioneze respirația în momente tensionate, dezvoltând astfel capacități de adaptare și reziliență în fața situațiilor dificile.

Importanța abilităților de gestionare a stresului în viața de zi cu zi

Abilitățile dobândite prin practicarea Aikido au un impact semnificativ asupra vieții cotidiene a copiilor. Aceștia devin mai conștienți de propriile emoții și învață să le controleze în situații de conflict sau presiune. Capacitatea de a gestiona stresul îi ajută să facă față examenelor școlare, provocărilor sociale și altor situații stresante cu mai multă încredere și calm.

Aikido ca instrument de dezvoltare personală

Aikido nu se limitează doar la aspectele tehnice și fizice, ci pune un mare accent și pe dezvoltarea personală a practicanților. Prin practicarea constantă a acestui sport, copiii își îmbunătățesc abilitățile de autocontrol, gestionare a stresului și echilibrare emoțională, ceea ce contribuie la dezvoltarea lor globală.

În concluzie …

Aikido oferă copiilor oportunitatea de a dezvolta echilibrul emoțional și abilitățile de gestionare a stresului într-un mediu sigur și controlat. Prin intermediul acestei discipline, copiii învață să-și controleze emoțiile, să-și păstreze calmul și să facă față provocărilor cu încredere. Aceste abilități vor avea un impact pozitiv asupra vieții lor pe termen lung, ajutându-i să se dezvolte în adulți echilibrați și stăpâni pe propria lor lume emoțională.

În timpul vacanței de vară, copiii au oportunitatea de a se înscrie la cursurile noastre de Aikido având nenumărate beneficii.

Înscrierile sunt deschise și așteptăm cu drag să facem parte împreună din această călătorie extraordinară!

Nu ratați această oportunitate unică de dezvoltare personală!

🥋 ... sau înscrieți-vă la Aikido! 🥋 

🌟 Sensei Iulian Bosoi, fondatorul Școlii de Aikido, este un instructor experimentat și dedicat, cu peste 20 de ani de practică în Aikido. În plus, având o experiență vastă în domeniul psihologiei, sensei Iulian Bosoi aduce o perspectivă unică și valoroasă în antrenamentele de Aikido, ajutând practicanții să-și dezvolte nu doar abilitățile tehnice, ci și înțelegerea profundă a conexiunii între minte și corp. 


Program:

Luni și Joi

18:00 - 19:00 - copii 6 - 9 ani

19:00 - 20:00 - copii 10 - 13 ani

20:00 - 21:00 - adolescenți, tineri și adulți


💰 Costuri:

300 lei - cotizația lunară

600 lei - cotizație 3 luni   ofertă de neratat !!! 


✍️ Înscrieți-vă acum completând formularul de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru a vă confirma participarea!