Școala de Aikido:

Instructori - Ghizi și mentori în Aikido

În Școala de Aikido avem o echipă dedicată de instructori, care împărtășesc pasiunea și cunoștințele lor despre această artă marțială extraordinară. Instructorii noștri sunt dedicați dezvoltării și îndrumării practicanților în călătoria lor de descoperire a Aikido-ului și de dezvoltare personală.

Instructorul principal, sensei Iulian Bosoi, este fondatorul Școlii de Aikido și unul dintre cei mai experimentați practicanți din comunitatea noastră. Cu peste 20 de ani de practică în spate, el a devenit o autoritate în domeniul Aikido-ului. Instructorul principal a obținut gradul de 4 dan, reflectând nivelul său avansat de expertiză și înțelegere a acestei arte marțiale.

Fiind fondatorul Școlii de Aikido, sensei Iulian Bosoi a pus bazele unei comunități unite și a contribuit la dezvoltarea și promovarea Aikido-ului în zona noastră. El este un mentor dedicat, care își împărtășește cunoștințele și experiența cu generozitate. În antrenamentele sale, el încurajează practicanții să descopere și să exploreze esența Aikido-ului, să-și dezvolte abilitățile tehnice și să se conecteze la aspectele profunde ale acestei arte marțiale.

Instructorul secund, sensei Gabriel Pârvulescu, este un tânăr talentat care a avut privilegiul de a se forma sub îndrumarea instructorului principal. Cu pasiune și perseverență, el și-a dezvoltat abilitățile și cunoștințele în Aikido, devenind un instructor valoros pentru comunitatea noastră.

Sensei Gabriel Pârvulescu se remarcă prin calmul și fermitatea sa în abordarea instruirii. Are un talent natural în a transmite cunoștințele sale și este un bun pedagog, având tact și răbdare în lucrul cu practicanții de toate nivelurile. El este dedicat în a-și ajuta elevii să înțeleagă și să aplice corect principiile și tehnicile Aikido-ului, contribuind astfel la evoluția lor în arta marțială.

Instructorii noștri lucrează împreună pentru a crea un mediu de învățare sigur și stimulant, în care practicanții să se simtă încurajați și susținuți în călătoria lor în Aikido. Ei sunt modele inspiraționale și mentori, care ghidează practicanții către atingerea obiectivelor lor individuale și dezvoltarea lor ca practicanți de Aikido.

Cu instructori experimentați și talentați, Școala de Aikido oferă o platformă solidă pentru învățare și creștere în această artă marțială. Fiecare instructor aduce propriile sale abilități, cunoștințe și stil de predare, contribuind la diversitatea și bogăția experienței noastre de învățare. Suntem mândri să avem o echipă puternică de instructori, care lucrează împreună pentru a ne îndruma și a ne inspira pe drumul nostru în Aikido.

Aflați mai multe despre ...