Școala de Aikido:

Istoric - Rădăcini și Tradiții

Fondată în anul 2011, Școala de Aikido își propune să ofere practicanților o experiență autentică și profundă în domeniul Aikido-ului, îmbinând tradiția și evoluția continuă a acestei arte marțiale fascinante.

Aikido-ul a fost creat de către Morihei Ueshiba, cunoscut și sub numele de O-Sensei, în anii '20 ai secolului XX. O-Sensei a dezvoltat Aikido-ul ca o formă de autoapărare care să promoveze armonia și dezvoltarea personală. Filosofia sa se bazează pe principii precum non-violența, respectul față de toate ființele și cultivarea în interior a unei stări de bine.

Școala de Aikido a luat naștere ca o expresie a pasiunii pentru această artă marțială și ca o platformă pentru a promova învățăturile și valorile transmise de O-Sensei. Înființată de către sensei Iulian Bosoi, școala noastră a devenit rapid un loc de întâlnire pentru practicanți dedicați și entuziaști ai Aikido-ului.

De-a lungul anilor, am evoluat și ne-am adaptat la nevoile și aspirațiile elevilor noștri. Am integrat învățături și tehnici din diferite stiluri de Aikido, creând un mediu bogat și divers pentru dezvoltarea practicanților noștri. Suntem mândri să oferim o abordare holistică a Aikido-ului, combinând aspectele fizice, mentale și spirituale ale acestei arte marțiale.

În cadrul școlii noastre instructorii noștri sunt profesioniști dedicați, cu o vastă experiență în practica și predarea Aikido-ului. Aceștia sunt promotori ai învățăturilor lui O-Sensei și au urmat antrenamente și instruire riguroasă pentru a-și dezvolta cunoștințele și abilitățile în Aikido.

De-a lungul timpului, am căutat să creăm un mediu prietenos și deschis, în care elevii noștri să se simtă inspirați și în siguranță pentru a-și explora potențialul în Aikido. Am organizat evenimente, seminarii și demonstrații pentru a aduce comunitatea noastră de Aikido împreună și pentru a ne bucura de frumusețea și puterea acestei arte marțiale.

Astăzi, Școala de Aikido continuă să se dezvolte și să îmbrățișeze evoluția Aikido-ului. Suntem mândri să fim o comunitate în care elevii noștri pot învăța și crește, să descopere armonia și echilibrul în propriile vieți prin intermediul Aikido-ului.

Indiferent de nivelul de experiență sau de vârstă, toți sunt bineveniți în școala noastră de Aikido. Ne dorim să oferim un mediu de învățare pozitiv și stimulant, în care elevii noștri să se dezvolte în toate aspectele Aikido-ului și să experimenteze transformarea personală pe care această artă marțială o poate oferi.

Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim cu voi pasiunea noastră pentru Aikido și să vă ghidăm în călătoria voastră către auto-descoperire și împlinire prin intermediul acestei arte marțiale extraordinare. Împreună, putem explora profunzimile Aikido-ului și puterea sa de a aduce armonie și echilibru în viața noastră.

Vă invităm să vă alăturați nouă și să descoperim împreună frumusețea și puterea Aikido-ului în școala noastră dedicată acestei arte marțiale fascinante.

Aflați mai multe despre ...